Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Jordi 2022

Àger celebra Sant Jordi amb un mercadet de llibres, roses i plantes organitzat per l’AMPA de l’escola Andreu Farran

DILLUNS 25 ABRIL 2022

L’acte es desenvoluparà a la placeta dels Jubilats i inclou també un vermut musical

 

El poble d’Àger celebra aquest Sant Jordi amb un mercadet de llibres, roses i plantes que organitza l’AMPA de l’escola Andreu Farran en col·laboració amb l’Ajuntament i tindrà lloc a la placeta dels Jubilats. Aquest any, i com a novetat, s’inclou un vermut musical dins del programa.

 

L’any passat, a conseqüència de la pandèmia, només es va poder celebrar el mercadet, però, recorda l’alcaldessa, Mireia Burgués, “sense vermut ni música”. Ara, gràcies a l’evolució de la situació sanitària, es pot organitzar un esdeveniment amb un format molt més complet mitjançant el qual es vol aconseguir que els infants que estudien a l’escola pública Andreu Farran facin seva la tradició de celebrar Sant Jordi amb llibres i roses: “és una jornada molt emotiva i bonica per tothom i, mitjançant aquest mercadet de llibres, roses i plantes, fem que les més petites i els més petits del poble la facin seva. Serà una jornada de convivència, de tradició i de cultura i tindrà com a protagonistes els infants i les seves famílies. Animem a tothom a participar”, explica l’alcaldessa.

Els beneficis serviran per finançar activitats i renovar material de l’escola

El benefici que pugui arribar a generar la venda de llibres, plantes i roses es destinarà, avança l’alcaldessa, a “finançar activitats” que es programin al centre escolar i “renovar material”. L’escola Andreu Farran compta actualment amb un alumnat de 29 infants. “Per pobles com el nostre, mantenir l’escola oberta és fonamental. Tenim la gran sort de disposar d’alumnat suficient i d’una AMPA implicada que fa del centre un espai de relació que atorga molt de dinamisme al poble mitjançant activitats com aquesta de Sant Jordi”, explica Mireia Burgués.