Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Més de 200 persones participen al sorteig de sis vols biplaça en parapent

DIMARTS 08 FEBRER 2022

Més de 200 persones participen al sorteig de sis vols biplaça en parapent que l’Ajuntament d’Àger va convocar per  donar a conèixer l’oferta lúdica i esportiva del municipi.

 

Aquesta setmana s’ha realitzat el sorteig i el consistori ha iniciat ja les gestions per a contactar amb les persones guanyadores

Sis persones que van decidir participar del sorteig de vols biplaça en parapent que l’Ajuntament d’Àger va convocar, a Instagram i a principis de gener, per donar a conèixer la gran oferta lúdica i esportiva del municipi, han aconseguit el premi i podran gaudir a properes dates de la Vall d’Àger i dels seus atractius. El sorteig es va realitzar aquesta mateixa setmana i, a hores d’ara, l’Ajuntament ha iniciat les gestions per comunicar el resultat a les persones agraciades i poder lliurar els premis.

 

En el sorteig, que es va publicitar amb la instal·lació dilluns, 3 de gener, d’un cartell per donar a conèixer  la iniciativa a l’estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) de la plaça Catalunya de Barcelona, han participat unes 230 persones originàries, en la seva major part, de l’àrea metropolitana, que superaven els 18 anys i seguien l’Ajuntament d’Àger a Instagram (@ajuntament_dager), havien fet ‘m’agrada’ a la publicació  i havien etiquetat als comentaris dues persones que  s’endurien  a volar en parapent.

 

No es descarten nous sortejos

Els noms dels guanyadors han estat ja anunciats al perfil d’Instagram del consistori, que ha iniciat els contactes per lliurar els premis. L’alcaldessa d’Àger, Mireia Burgués, ha valorat molt positivament la resposta i, alhora, ha tornat a agrair la implicació a FGC, per les facilitats que va posar per instal·lar el cartell, i a les empreses de vol del municipi que han fet possible la rifa: “El vol en parapent és un símbol per tota la Vall, ens aporta vida i fa arribar fins aquí a persones que coneixen els nostres carrers, el conjunt monumental i el nucli antic i gaudeixen de les nostres botigues i establiments hostalers. Amb concursos d’aquesta mena, portem fins a Àger més persones que ens podran descobrir i gaudir del molt i molt que tenim a oferir. Evidentment, no descartem noves iniciatives similars, vist l’èxit d’aquesta que hem impulsat amb el suport de les nostres empreses de vol i de FGC”.

Galeria d'imatges