Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les persones usuàries de la residència Vall d’Àger recuperen les sortides lúdiques

DILLUNS 30 MAIG 2022

Des de l’octubre, és la primera activitat a l’exterior de la qual gaudeixen

Una desena d’usuàries i usuaris de la residència per la gent gran Vall d’Àger han redescobert aquesta setmana el càmping de la Vall d’Àger després de mesos sense poder sortir a conseqüència de les restriccions vinculades a la pandèmia. Ho han fet gràcies a l’ajuda del personal de la residència i la d’un grup de voluntàries i voluntaris del poble.

 

L’alcaldessa, Mireia Burgués, ha agraït la col·laboració desinteressada de les persones que han fet possible aquesta sortida amb la qual, després d’uns mesos sense poder gaudir d’activitats a l’aire lliure, la gent gran de la residència torna a gaudir d’alguns dels atractius del poble on viuen: “Feia molt temps que no gaudien d’activitats a l’exterior i, certament, ha estat una bona iniciativa. S’ho han passat molt bé i els seus somriures ho demostraven. A més a més, han gaudit d’un vermut, gentilesa del càmping, com a colofó final. Segur que repetirem”, explica l’alcaldessa.

 

Continuen els aplecs

D’igual manera, i durant aquest mes de juny vinent, continuen al municipi els diferents aplecs a les ermites del terme. Pel dia 5, està previst l’aplec de la Mare de Déu de Pedra, al terme d’Àger, i el de la Trinitat, al nucli de la Règola. Aquest mes de maig van celebrar-se els de La Pertusa i Santa Helena. “Recuperar els aplecs és una mostra de normalitat. Es tracta de celebracions molt arrelades al nostre municipi que, a més a més, atrauen visitants”, explica Burgués.