Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament d'Àger adquireix un tractor per desenvolupar diferents tasques de manteniment i optimitzar recursos

operaris de la brigada municipal d’Àger, traslladant pedres pesades amb el nou tractor adquirit pel consistori.
operaris de la brigada municipal d’Àger, traslladant pedres pesades amb el nou tractor adquirit pel consistori.

DIMARTS 24 NOVEMBRE 2020

Nota de premsa

 

L’Ajuntament d’Àger ha adquirit un tractor amb pala, de segona mà, a una empresa especialitzada de les comarques de Lleida, per un import de 20.000 euros més IVA, que permetrà optimitzar els treballs de la brigada municipal i estalviar recursos públics.

 

Segons ha exposat l’alcaldessa, Mireia Burgués, “fins ara no disposàvem d’un vehicle com aquest, pel que hem cregut necessari dur a terme la compra, que  s’ha realitzat demanant 3 pressupostos a distribuïdors de maquinària, després de licitar-la sense que s’hi hagués presentat ningú. Amb aquesta adquisició, es mecanitzaran algunes de les tasques habituals que desenvolupa la brigada municipal, com la recollida d’escombraries i voluminosos, jardineria i forestals, i reparació de camins, entre altres, pel que millorarem la seva productivitat i optimitzarem recursos”.

 

Burgués ha afegit que “es tracta d'un vehicle polivalent que caldrà anar equipant, a poc a poc, amb diferents complements, per a optimitzar encara més el seu rendiment. A més a més, també estalviarem hores de dedicació de la brigada a les feines manuals, pel que el seu dia a dia, sovint, resultarà encara més productiu i se'n beneficiaran el conjunt dels pobles d’Àger, Masos de Millà, Vilamajor, Fontdepou, Sant Josep de Fontdepou, Millà, Agullò, Corçà i la Règola, que integren el nostre municipi”.

 

Document Actions