Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La col·legiata de Sant Pere d’Àger acull un concert de Maria Baró, concursant a l’edició 2021 de ‘La Voz Kids’

DILLUNS 23 MAIG 2022

L’esdeveniment s’ha programat per aquest 21 de maig, tindrà lloc a les 12.00 h, tot just després de la visita guiada al temple que hi ha prevista, i inclou també servei de vermut

 

La col·legiata de Sant Pere d’Àger acull aquest dissabte, 21 de maig un concert de la cantautora d’Artesa de Segre Maria Baró, qui presentarà dues cançons inèdites titulades ‘This is me’ i ‘Torna a casa’ tot just després de la visita guiada al temple que s’ha programat per aquest mateix 21 de maig. Durant el concert, s’ha previst servei de vermut. Maria Baró té 17 anys i és coneguda a Ponent des que va participar l’any 2021 al talent show televisiu ‘La Voz Kids’, on va interpretar la cançó ‘Perfect’ d’Ed Sheeran. Actualment, compagina els estudis amb la composició de temes propis que presenta mitjançant concerts arreu del territori com aquest que protagonitza a Àger, al qual es podrà accedir previ pagament d’una entrada amb un cost de 3 euros.

 

Des de l’Ajuntament, l’alcaldessa, Maria Burgués, valora molt positivament el fet que Àger pugui acollir “activitats d’interès” les quals ajuden a convidar “cada vegada a més persones” a conèixer el municipi. En aquest cas, a més a més, l’activitat programada permet oferir un aparador d’excepció a una jove del territori, la Maria Baró, qui defineix la música com a “la seva gran passió” i agraeix la possibilitat “d’oferir-la a tothom” des d’un indret “singular i màgic”. Maria Baró, després de la seva participació a ‘La Voz Kids’, va començar a escriure temes propis durant els darrers mesos del 2021. Arran de la millora de la situació sanitària, diferents consistoris i entitats van contactar amb ella per a oferir-li la possibilitat de presentar el seu treball en públic: “la pandèmia ha fet que tothom valori molt més el que tenim a casa i, de la mateixa manera que això ha passat amb altres productes, succeeix també amb els artistes”, apunta.

 

Activitats continuades

El concert de Maria Baró arriba tot just una setmana després que, aquest 14 de maig, la col·legiata de Sant Pere acollís una jornada sobre patrimoni la qual va aplegar una vintena de persones interessades a descobrir quin paper van tenir temples com Sant Pere durant la conquesta cristiana de les valls pirinenques. “Són activitats molt diferents que atrauen públics amb diferents motivacions, però totes tenen un denominador comú: dinamitzen el poble. Comptar amb la Maria Baró és tot un luxe, convido a tothom a gaudir del seu concert i redescobrir la nostra col·legiata”, explica l’alcaldessa agerenca.