Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Biblioteca Amèlia Claverol d’Àger estrena logotip, escollit a través d’un concurs popular

Disseny guanyador del concurs per a escollir el logotip de la Biblioteca Amèlia Claverol d’Àger
Disseny guanyador del concurs per a escollir el logotip de la Biblioteca Amèlia Claverol d’Àger

DIVENDRES 27 NOVEMBRE 2020

 

Nota de premsa

La Biblioteca Amèlia Claverol d’Àger, gestionada per l’Ajuntament de la popular vall de la Noguera, ha estrenat nou logotip aquests dies, després d’organitzar un concurs popular al qual s’han presentat 4 propostes. L’obra escollida ha estat la de l’Olga Castro i Noms, veïna d’Àger de 42 anys i  llicenciada en Belles Arts.

 

El jurat, format per l’Equip de Govern, va escollir entre propostes anònimes, sense saber de qui eren cap d’elles, en un concurs en el qual podia participar tothom, amb els únics requisits tècnics que indicaven que, tot i no haver-hi limitació de colors, es valoraria que el logotip fos visible tant en color com en blanc i negre (escala de grisos), ja que depenent de l’ús que se’n faci pot aparèixer en un format o l’altre.

 

La guanyadora rebrà un premi literari consistent en un lot de llibres i ha exposat que la seva proposta s’ha inspirat en els 4 conceptes que per a ella representa la biblioteca: “transformació, llibre obert, finestra i volar”.

 

Al seu torn l’alcaldessa Mireia Burgués, ha volgut destacar “l’orgull que per a una població com la nostra representa tenir artistes amb un talent i una capacitat com la que han demostrat l’Olga, i els altres 3 dissenys que han participat, ja que ens ho van posar molt difícil per a escollir”.

 

Impuls i modernització de la Biblioteca

Burgués ha afegit que “a partir d’ara, a la Biblioteca d’Àger tenim un logotip elegant i bonic, que ens farà més fàcil identificar-la visualment pel que fa imatge i documentació, i que estem convençuts que contribuirà a gaudir-la encara més, sobretot gràcies a altres iniciatives modernitzadores que hem adoptat per a impulsar-la, com el nou carnet que a partir d’ara també permet accedir al préstec interbibliotecari, la renovació dels ordinadors, impressores i programari, i la nova il·luminació i mobiliari de l’equipament que estrenarem els pròxims mesos”.

Document Actions