Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament d’Àger sorteja sis vols biplaça en parapent per donar a conèixer l’oferta lúdica i esportiva del municipi

DIMARTS 04 GENER 2022

Aquest dilluns s’ha col·locat un cartell per anunciar la iniciativa a l’estació ferroviària de la plaça Catalunya de Barcelona, gràcies a un conveni que el consistori ha signat amb FGC

 

L’Ajuntament d’Àger rifarà sis vols biplaça en parapent entre totes les persones que participin en el sorteig a través d’Instagram que s’allargarà fins al pròxim mes de febrer. Aquesta iniciativa té l’objectiu de posar en valor i de donar a conèixer la gran oferta lúdica i esportiva d’Àger, així com un dels seus principals atractius, el vol en parapent, que reuneix cada any a la vall un gran nombre de competicions, persones expertes i aficionades a la pràctica d’aquest esport.

 

Aquest dilluns, 3 de gener, s’ha instal·lat un cartell per donar a conèixer la iniciativa a l’estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) de la plaça Catalunya de Barcelona, gràcies al conveni que ha signat el consistori d’Àger amb els FGC per promocionar el municipi i els seus atractius. El sorteig de les experiències, que s’ha iniciat aquestes festes, també s’ha pogut dur a terme gràcies a algunes empreses de vol en parapent del municipi, que es faran càrrec dels vols que se sortegen, de manera gratuïta. Per la seva banda, el consistori s’ha fet càrrec de l’edició del cartell i de la promoció de la iniciativa a través de les xarxes.

 

Com participar en el sorteig

Per participar en el sorteig cal ser major d’edat, seguir l’Ajuntament d’Àger a Instagram (@ajuntament_dager), fer ‘m’agrada’ a la publicació del sorteig i etiquetar als comentaris dues persones que hom s’enduria a volar en parapent. Igualment, a partir d’aquest 3 de gener, l’estació de FGC de la plaça Catalunya de Barcelona també llueix el cartell d’aquesta iniciativa, i les persones que hi transiten poden escanejar el codi QR que incorpora el cartell per tal d’accedir al sorteig d’Instagram. El cartell romandrà a l’estació fins al pròxim 3 de febrer, en què s’anunciaran les persones guanyadores dels sis vols a través de les xarxes socials del consistori d’Àger.

 

Una oportunitat per donar a conèixer Àger i els seus atractius

L’alcaldessa d’Àger, Mireia Burgués, ha volgut agrair a FGC i a les empreses de vol del municipi la seva implicació en aquesta iniciativa que permetrà promocionar el municipi i els seus atractius a través d’aquesta rifa d’experiències. “El vol en parapent és un dels nostres símbols d’identitat més preuats, aporta vida a Àger i és gràcies a ell que molta gent coneix el municipi, s’anima a visitar els nostres carrers, el nostre nucli antic i el conjunt monumental, compra a les nostres botigues i permet que els i les nostres comerciants s’hi puguin guanyar millor la vida”. Per tot això, Burgués ha mostrat el compromís del consistori amb totes aquelles iniciatives que tinguin per objectiu atraure visitants al municipi.

Galeria d'imatges