Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Instal·len un polsador per emergències al congost de Mont-rebei

Avisador d'emergències
Avisador d'emergències

DIJOUS 23 SETEMBRE 2021

Instal·len un polsador per emergències al congost de Mont-rebei

 

El congost de Mont-rebei ja disposa d’un avisador per emergències que s’ha instal·lat aquesta setmana a la zona que no disposa de cobertura mòbil en aquest espai natural tan freqüentat pels visitants per tal de millorar la comunicació i la gestió de les emergències que hi puguin tenir lloc.

 

L’aparell està connectat amb el 112, el telèfon d’emergències de Catalunya, i per fer-lo servir, només caldrà activar el polsador i això garantirà que les persones que ho necessitin, puguin comunicar-se directament amb un agent telefònic, que podrà organitzar i mobilitzar els efectius dels cossos de seguretat necessaris en funció de les dades que es rebin a través del dispositiu. D’aquesta manera, l’aparell permetrà agilitzar el temps i tipus de resposta davant dels incidents.

 

L’alcaldessa d’Àger, Mireia Burgués, ha explicat que aquesta actuació és una “demanda històrica del municipi i del territori” per tal de millorar la gestió de les emergències en aquesta zona del congost que es troba sense cobertura telefònica i amb una gran afluència de visitants, especialment arran de la seva reobertura.