Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Àger viurà aquest cap de setmana la segona edició del Festival Vall d’Acordions amb concerts, tallers i una cercavila

DILLUNS 11 JULIOL 2022

Àger ja ho té tot a punt per celebrar aquest cap de setmana la segona edició del Festival Vall d’Acordions, que comptarà amb concerts, tallers i una cercavila musical amb l’objectiu de reivindicar aquest instrument fonamental per la música popular arreu d’Europa a partir del segle XIX. Els actes, que començaran aquest dissabte, 9 de juliol, i s’allargaran fins diumenge, es duran a terme en diferents indrets del municipi i estan pensats per a tots els públics.

 

L’activitat que donarà el tret de sortida a aquesta segona edició del Festival Vall d’Acordions serà el concert a càrrec del grup Tradimix, que portarà el seu directe aquest dissabte a partir de les 22 hores, a la zona de les piscines municipals.

 

Taller, cercavila i concert durant la jornada de diumenge

El plat fort del festival arribarà diumenge, que és el dia que es concentren més activitats. De les 10 a les 12 hores, hi haurà un taller d’acordió i pandereta que anirà a càrrec de Jaume Martínez i Roger Montalà. L’activitat, que es duu a terme al Local Social d’Àger, tindrà un preu de 15 euros i tindrà places limitades. Les persones interessades es podran inscriure a través de WhatsApp, al numero 605 572 865.

 

De les 12 a les 13 hores, hi ha prevista una cercavila pel centre històric de la vila, en la qual es recorreran els diferents carrers del municipi amb música, alhora que es promocionarà l’entorn privilegiat que té el municipi. Així mateix, a les 12 hores, hi haurà un concert vermut a càrrec de la formació Fenya Rai!, que es desenvoluparà a la plaça dels Jubilats i que servirà per posar fi a aquest cap de setmana dedicat a la música i a la cultura.

 

El Festival Vall d’Acordions d’Àger és una iniciativa de l’Ajuntament d’Àger i de l’Associació de Dones de la Vall d’Àger, amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. La primera edició del certamen, al desembre, també va servir per recaptar fons per la Marató de TV3.