Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Àger recupera ‘La Cabanera’, la revista de divulgació sobre el municipi editada als anys 80

Presentació de la revista ‘La Cabanera’
Presentació de la revista ‘La Cabanera’

DILLUNS 28 JUNY 2021

S’ha publicat el primer número amb motiu de la festa de Sant Joan i està previst fer-ne una segona edició a finals d’any, per la Fira d’Àger

 

El municipi d’Àger ha recuperat la revista ‘La Cabanera’, una publicació que es va editar als anys 80, es va mantenir durant prop de tres lustres i que ara torna amb més força que mai amb l’objectiu de convertir-se en una eina de divulgació sobre tot allò que té a veure amb el municipi, oberta a tothom qui hi vulgui col·laborar.

 

Aquest dijous, coincidint amb la festivitat de Sant Joan, s’ha publicat la primera edició d’aquesta revista que està previst que editi dos exemplars anuals: un coincidint amb el solstici d'estiu i un altre en el marc de la Fira d’Àger, al pont del mes de desembre. La presentació d’aquest primer exemplar ha tingut lloc a la Col·legiata de Sant Pere.

 

La reedició d’aquesta històrica revista del municipi ha estat gràcies a la implicació d’un seguit de voluntaris i voluntàries que tenen lligams amb el municipi, i de l’aportació econòmica de la Fundació Arnau Mir de Tost, de l’Institut Ramon Muntaner i de l’Ajuntament d’Àger. La revista funciona a través de subscripcions, de manera que també ha rebut l’aportació de tots aquells veïns i veïnes del municipi que hi han volgut col·laborar. El preu de la subscripció és de 10 euros i les persones abonades rebran els exemplars en paper de les dues revistes que s’editin a l’any. Coincidint amb la presentació de la iniciativa, s’han lliurat els primers exemplars a les persones subscriptores.

 

Una eina oberta a tothom per donar a conèixer el municipi i què s’hi cou

L’alcaldessa d’Àger, Mireia Burgués, s’ha mostrat molt satisfeta de poder recuperar aquesta revista que, segons ha explicat, funcionarà com una eina de divulgació en què tothom qui tingui algun vincle o algun coneixement sobre el municipi, hi podrà dir la seva, en forma d’aportacions escrites o bé de suggeriments.