Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Àger invertirà 310.000 euros per renovar abans d’aquest estiu vinent la zona esportiva del municipi

Poliesportiu
Poliesportiu

DILLUNS 03 GENER 2022

Àger invertirà 310.000 euros per renovar abans d’aquest estiu vinent la zona esportiva del municipi i dotar-la amb una zona de bar

 

L’actuació és possible gràcies al Pla únic d’obres i serveis de Catalunya (PUOSC), el qual permet també reurbanitzar el carrer Arnau Mir de Tost

 

El municipi d’Àger comptarà abans d’aquest estiu amb una zona poliesportiva renovada i molt millor integrada a la trama urbana del poble gràcies a una inversió d’uns 310.000 euros que es començarà a executar durant el primer trimestre de l’any gràcies al Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC). Aquest Pla permetrà reurbanitzar també el carrer Arnau Mir de Tost, un dels més cèntrics del municipi, amb una inversió de 101.000 euros.

 

L’ajuntament d’Àger ha presentat ja davant la Generalitat la sol·licitud per fer possibles totes dues millores i compta; segons explica l’alcaldessa, Mireia Burgués, amb iniciar-les durant el primer trimestre del 2022 i tenir-les enllestides abans de l’estiu: “la zona esportiva és dels anys 70 i cal renovar-la per adaptar-la a les necessitats actuals del municipi i integrar-la molt millor a la trama urbana del poble. De fet, la nostra voluntat és que esdevingui un espai apte per tota mena d’activitats i que es pugui utilitzar de manera molt més intensiva i per gent de totes les edats. Dins de la inversió, contemplem també una zona de bar la qual pugui prestar servei a tothom. La gestió d’aquest establiment la traurem a concurs un cop enllestides les obres”.

 

Carrer Arnau Mir de Tost

Igualment a partir d’aquest mes de gener, i en aquest cas amb una inversió d’uns 101.000 euros finançada també amb el PUOSC, Àger espera renovar el paviment i les xarxes de serveis carrer Arnau Mir de Tost, un dels més cèntrics de la vila. “És l’altra obra que volem finançar amb el PUOSC. Es tracta d’un carrer important dins del nostre poble i calia actuar després de molts anys sense fer millores”, explica l’alcaldessa.