Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Àger es dota amb un Punt d’Informació Turística per prestar servei als visitants aquest estiu

DIVENDRES 23 JULIOL 2021

Ha començat a funcionar aquest 21 de juliol, s’ubica a la cèntrica placeta dels Jubilats i estarà en servei fins a aquest 12 de setembre

La vila d’Àger, i per extensió els altres vuit nuclis que formen el municipi, compten des d’aquest 21 de juliol amb un nou Punt d’Informació Turística el qual prestarà servei als visitants que ha de rebre el municipi aquest estiu perquè coneguin els diferents atractius i activitats amb els quals Àger i la resta de pobles del municipi volen refermar la seva condició de privilegi dins de llistat de pobles i viles amb millor oferta turística de la demarcació.

El nou Punt d’Informació Turística s’ubica a la placeta dels Jubilats, un indret cèntric i estratègic dins la vila el qual destaca pel seu fàcil accés i obrirà de dimarts a diumenge en horari de matí (de 10 a 14 h) i de tarda (de 17 a 20 h) i fins a aquest 12 de setembre Per atendre els visitants, s’ha contractat una professional en pràctiques, i coneixedora dels diferents atractius i recursos turístics els quals ofereix el municipi, gràcies al contracte entre la Universitat de Lleida i l’Ajuntament d’Àger, cofinançat per l’ajuda Pràcticum Odisseu.

Informació a l’abast de tothom en amplis horaris

“Ens hem cuidat que la persona conegui en profunditat els nostres recursos i atractius i pugui prestar un servei excel·lent a qualsevol persona visitant per tal de garantir que la seva estança a casa nostra sigui la millor possible. Àger és un municipi amb moltes possibilitats per gaudir del lleure, el paisatge, la cultura i el patrimoni i hem volgut posar a l’abast de tothom tota la informació necessària amb aquest nou servei”, explica Mireia Burgués, l’alcaldessa agerenca. Els horaris i dies de funcionament del Punt d’Informació s’han triat a partir de l’anàlisi dels moments de més gran demanda de serveis. Així, el Punt únicament tancarà dilluns i romandrà obert la resta de dies de la setmana fins al vespre.