Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

IMPORTANT! COMUNICACIÓ DEPARTAMENT DE SALUT SERVEI ATENCIÓ PRIMARIA

Actuacions que durem a terme a partir de dilluns dia 16 març:

 

1. Anular totes les visites programades presencials  als metges i infermeres d'atenció primària i pediatria del territori, així com proves complementàries no imprescindibles o que siguin tributàries de fer-se més endavant. A nivell d'analítiques es faran aquelles que son urgents/preferents.

 

2. Als consultoris locals hi haurà els sanitaris (metge i infermera) a porta tancada, en horari de 08:00 a 15:00 de manera que la població que ho necessiti pugui contactar de manera telefònica amb els professionals, qui desprès de valorar el cas, decidiran la millora manera d'abordar el problema plantejat. Aquells professionals que passen consulta a diferents consultoris, us informaran de manera detallada on els podeu trobar durant el seu torn.

 

3. Al CAP de Balaguer hi haurà el Servei d'Urgències reforçat amb sanitaris per fer front a les urgències. El reste de professionals que no atenen urgències restaran per fer front a les consultes telefòniques, domicilis que puguin sorgir, control de IT i al seguiment dels confinats a domicili.

 

4. A nivell de l'atenció especialitzada no tenim directrius clares d'actuació. Quan en siguem sabedors us ho farem arribar.

 

Document Actions