Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

AJUTS AL LLOGUER PER COVID-19

Des del 19 de maig fins al 30 de setembre s'obre el termini per presentar les ajudes al lloguer COVID-19 de l'Agència d'Habitatge de Catalunya.
La finalitat d'aquest ajut és el pagament del lloguer, de l'habitatge habitual, per a persones en situació de vulnerabilitat provocada per la pandèmia de la Covid.


La finalitat d'aquest programa es ajudar a les persones que es trobin en una de les següents situacions:

- Ajuts al pagament total o parcial de la renda de lloguer: la finalitat és resoldre els problemes transitoris de pagament parcial o total del lloguer.


- Ajuts a la cancel·lació total o parcial dels microcrèdits: la finalitat és fer front a la devolució dels microcrèdits, quan no s'hi pugui fer front.


Per més informació podeu telefonar al 973 448 933 (ext. 300), on des de l'Oficina comarcal per al lloguer social i assessorament energètic, del Consell Comarcal de la Noguera, us podrem donar suport per la tramitació de la sol·licitud i resoldre dubtes.


L'Agència d'Habitatge de Catalunya també posa a la disposició un telèfon de suport al ciutadà 900 922 841.


Mentre l'atenció al públic de l'oficina estigui tancada, les sol·licituds es poden tramitar de manera telemàtica, amb idCAT Mòbil, idCAT certificat i/o DNI electrònic. A continuació només cal omplir la sol·licitud de l'ajut en línia i enviar-la, tot a través de la pàgina web de l'Agència d'Habitatge de Catalunya.


Per més informació i realització del tràmit:

http://habitatge.gencat.cat/ca/detalls/Tramits/22066_Ajuts_lloguer_CovidDocument Actions